کارگاه آشنایی با کتابخانههای دیجیتال و ظرفیتهای آن در مطالعات اسلامی - lib
کارگاه آشنایی با کتابخانههای دیجیتال و ظرفیتهای آن در مطالعات اسلامی
به مناسبت فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی، کارگاهی با عنوان «آشنایی با کتابخانههای دیجیتال و ظرفیتهای آن در مطالعات اسلامی» به مدت 4 ساعت در 2 جلسه در تاریخهای 28 آبان و 5 آذر 1402 با تدریس سرکار خانم دکتر معصومه شیردل برگزار شد.
به مناسبت فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی، کارگاهی با عنوان «آشنایی با کتابخانههای دیجیتال و ظرفیتهای آن در مطالعات اسلامی» به مدت 4 ساعت در 2 جلسه در تاریخهای 28 آبان و 5 آذر 1402 با تدریس سرکار خانم دکتر معصومه شیردل و با حضور جمعی از علاقهمندان، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث برگزار شد. در جلسه نخست، به بررسی و معرفی کتابخانههای دیجیتال، مزایا و ضرورت استفاده از آن، مهمترین کتابخانههای دیجیتال در این زمینه همچون مدرسه فقاهت، آستان قدس رضوی، قائميه اصفهان، نورلایب و ... پرداخته شد.
مباحث جلسه دوم بیشتر جنبه کاربردی و عملی داشته و علاوه بر تبیین ویژگیها و قابلیتهای کتابخانههای دیجیتال مزبور، به معرفی دقیق مهمترین پایگاههای اطلاعاتی در مطالعات اسلامی ازجمله پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)، پایگاه مجلات تخصصی نور (نورمگز)، بانک اطلاعات نشریات کشور (مگیران)، پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، پرتال جامع علوم انسانی، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و سیویلیکا، همچنین بیان ویژگیها و قابلیتهای آنها اختصاص یافت..